Dömők Csilla: Európa az integráció útján, a nemzeti elvtől a regionalizmusig. Szeged, Egyesület Közép-Európa Kutatására. Középeurópai Monográfiák No. 33. 2025.: A könyv a Szegedi Virtuális Intézet Közép-Európa Kutatására multi- és interdiszciplináris tudományos könyvsorozatának (Közép-Európai Monográfiák) 33. kötete. - Szávai, Ferenc (Közép-Európai Közlemények, 2025)
Dömők Csilla: Európa az integráció útján, a nemzeti elvtől a regionalizmusig. Szeged, Egyesület Közép-Európa Kutatására. Középeurópai Monográfiák No. 33. 2025.