Deák-Sárosi László: A jel újbóli helyreállítása. Film, hagyomány és innováció.: Magyar Napló Kiadó – Írott Szó Alapítvány. Budapest. 2020. - Kása, Csaba (Közép-Európai Közlemények, 2024)
ismerteti: Kása Csaba