Borvendég Zsuzsanna: Raszkolnyikovtól Zsokéig: In: Zárug Péter Farkas (szerk.): Csurka István. Néhány tanulmány egy életpálya megértéséhez. L’Harmattan Kiadó – Salkaházi Sára Miskolc Program Alapítvány, Budapest, 2023. - Kása, Csaba (Közép-Európai Közlemények, 2024)
In: Zárug Péter Farkas (szerk.): Csurka István. Néhány tanulmány egy életpálya megértéséhez. L’Harmattan Kiadó – Salkaházi Sára Miskolc Program Alapítvány, Budapest, 2023.