Nánay Mihály: Habsburg József főherceg. A katona és politikus: 1914–1924 (recenzió) - Dávid, Ligeti (Közép-Európai Közlemények, 2019)
Recenzió Nánay Mihály: Habsburg józsef főherceg. A katona és politikus: 1914–1924 című könyvéről.