Tefner Zoltán: Az Osztrák-Magyar Monarchia lengyelpolitikája 1867 - 1914: RECENZÍÓ/REVIEW - Dr. Gecse, Géza (Közép-Európai Közlemények, 2021)
Összefoglaló a történész 2007-ben megjelent 606 oldalas könyvéről.