Szecessziós látásmód az irodalomban és a képzőművészetben: (Multimedialitás Lesznai Anna művészetében) - Rozgonyiné Molnár Emma, Emma (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2023)
-