"A lehető legjobb helyen vagyok..." - Czeglédi, Viola (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2023)
Nagy örömömre szolgál köszönteni Tanárnőt születésnapja alkalmából, Isten éltesse sokáig erőben, egészségben és kívánom a legjobbakat.