Motiváció és identitás az angol mint idegen nyev tanulásában angol-magyar két tanítási nyelvű általános iskolai tanulók körében - Bakti, Mária (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2023)
Tanulmányunk célja, hogy áttekintse az angolt mint idegen nyelvet tanuló diákok motivációjához és identitásához kapcsolódó kutatásokat, majd röviden összefoglalja két korábbi, a hazai angol-magyar két tanítási nyelvű oktatás és az identitás témájához kapcsolódó vizsgálatunk eredményeit.