Madár – szavakból: Poe A holló című verse Babits, Kosztolányi és Tóth Árpád szerint - Buda, Attila (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2023)
Poe egyik legismertebb versének magyar fordításai, a nyelv és az ornitológia találkozása