Online kihívások Carl Rogers-től a kick-boxig - Pelesz, Nelli (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2022)
Balázs László (2021, szerk.). Digitális kommunikáció és tudatosság. Hungarovox Kiadó