Régi könyvek, új olvasók - A Somogyi-könyvtár szabadegyeteme és a gyűjteménymenedzsment lehetőségei: Vázlatos helyzetjelentés - Hevesi, Andrea (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2021)
A munkabeszámoló során szemléltetjük, hogy egy régi és ritka gyűjteménynek milyen lehetőségei vannak a népszerűsítésre, és hogyan próbálunk megfelelni a 21. századi kihívásoknak.