Innováció, inspiráció és jó gyakorlatok könyvtárosoknak - Holczer, Szilvia (Közösségi Kapcsolódások - tanulmányok kultúráról és oktatásról, 2022)
Luzsi Margó – Komló-Szabó Ágnes : Élménykönyvtár: innováció, inspiráció, jó gyakorlatok könyvtárosoknak. Eger : Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár, 2022. 243 p. : ill. ; 21 cm