Városi tömegközlekedési járművek energiafogyasztása - Bodnár, István (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2023)
A tanulmány a városi tömegközlekedési járművek energiafogyasztását mutatja be. Kutatómunkám során azt vizsgáltam, hogy az egyes belső égésű motorral szerelt diesel és CNG üzemanyagú, valamint az elektromos meghajtású autóbuszok egymáshoz viszonyítva mekkora energiafelhasználással rendelkeznek. Az energiafogyasztás mellett számoltam az üzemanyag-költségekkel is.