A Gyulakenyér Kft. ellátási lánca - Gál, József; Kurucz, Máté (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2023)
A Gyulakenyér Kft ellátási láncáról, történetéről, működéséről írunk. A nagy hagyományokkal rendelkező cég Gyula város és vonzáskörzete pékségellátásának központi funkcióját tölti be. Ismertetjük a cég ellátási láncát a megrendeléstől, a beszerzésen át a gyártáson és a csomagoláson át a szállításig és az értékesítésig. Az esettanulmány végén ismertetjük saját elképzeléseinket a logisztikai fejlesztés területén.