Étrend-kiegészítők színének, ízének és formájának hatása fiatal vásárlókra - Rafael, Bence (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2019)
Az étrend-kiegészítők piaca jelentős szegmenst képvisel a patikák és más kereskedelmi egységek forgalmában. Kérdőíves felmérést végeztem fiatal vásárlók körében a színek, ízek, formák szerepének és jelentőségének megismerése céljából. Felállított hipotézisek alátámasztásával vagy elutasításával mutatom be vizsgálati eredményeimet és fogalmazom meg következtetéseimet, javaslataimat a vizsgálatom folytatásához, egy versenyképes termékcsoport kifejlesztése érdekében.