Hibrid trolikkal a kulturális és szakmai programokra - Gál, József; Tóth, István Tibor; Véha, Antal; Keszthelyi-Szabó, Gábor (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2016)
A kultúra és a szakmai programok iránt érdeklődő lakosság és a turisták megelégedettségére a Szegedi Közlekedési Kft. időszakos trolibuszjáratokkal biztosította a rendezvényekre eljutást és a hazautazást. A hibrid trolibuszok csendes közlekedése elnyerte a lakosság elismerését - főleg - éjszakánként. A jövőben újabb vonalak felmérésére kerül sor, ahol járhatnak a korszerű Ikarus-Skoda önjáró trolibuszok.