A frontoldali tápértékjelölés ismerete a fogyasztók körében - Lajkó-Kondász, Enikő (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2025)
Az egészséges táplálkozás egyre nagyobb fókuszba kerül, egyre több gyártó dönt arról, hogy feltünteti a termék tápanyagtartalmát könnyen értelmezhető módon. A frontoldali jelölések egyre több terméken jelennek meg, egyre többször lehet vele találkozni. A fogyasztók többségé mégsem érti pontosan a kategóriák meghatározását.