Általános célú neurális hálózat tesztelése különböző adatbázisokon - Benkő-Kiss, Árpád; Fabulya, Zoltán; Hampel, György (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2022)
Két rejtett réteget tartalmazó, előrecsatolt, teljes összeköttetésű neurális hálózatot teszteltünk több adatbázison. A teszt célja, hogy az adott rendszer milyen hibaszázalékkal képes az input adatokból a várható értékeket előre jelezni, és alkalmas-e gyakorlati feladatok előrejelzésére. A Python scriptnyelven fejlesztett grafikus felülettel rendelkező rendszer rugalmasan paraméterezhető, mind a hálózat mérete, struktúrája változtatható, tehát adaptálható különböző méretű adatbázisok vizsgálatára.