Előzetes vizsgálatok a tehéntej fogyasztási szokások körében különös tekintettel a csomagolásra - Ruzsa, Dzsenifer Mária; Bodnár, Károly (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2022)
A tanulmányban a fogyasztói véleményeket vizsgálták, különös tekintettel a termelői nyers tej kedveltségére, és a tej csomagolására. A vizsgálat adatgyűjtését egy online kérdőív segítette, a begyűjtött adatok (n=270) IBM SPSS STATISTICS version 20 szoftver alkalmazásával került feldolgozásra. A válaszadók többsége a csomagolás praktikusságát veszi figyelembe leginkább, így annak kialakítása a termékválasztás fontos szempontja.