Kvalitatív vizsgálat a Kígyóscsili termékeinek fogyasztói körében - Lendvai, Edina; Koppányi, Kata (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2018)
Cikkünkben a chili paprika fogyasztását tanulmányoztuk, a Kígyóscsili elnevezésű termékek példáján keresztül bemutatva. Kutatásunkhoz egy kérdőívet állítottunk össze, melyet a Kígyóscsili termékeinek fogyasztói körében töltettünk ki. Őket – többek között – a termékek ízéről, külső megjelenéséről, vásárlási szokásaikról kérdeztük, illetve az árakkal kapcsolatos véleményekről, valamint az új termékekről. A felmérés alapján SWOT analízist készítettünk, és javaslatokat tettünk.