Egy soltvadkerti szőlőgazdaság logisztikai problémái - Lendvai, Edina; Nagy, Adrienn (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2017)
Kutatásunk során egy szőlőtermesztő gazdaságot vettünk górcső alá. Megvizsgáltuk a termelés után folyamatok, a szüretelés és az értékesítés főbb lépéseit, problémát, megoldásait. Egyszerű számítást végezve összegeztük a kiadásokat, illetve a bevételt. Mivel az egyik szerző ebben a gazdaságban a vezető őstermelő családtagja, így személyesen tudott minden kérdésre választ adni. A következtetések levonása után javaslatokat tettünk a problémák csökkentése érdekében.