Piac és vásárcsarnok felújítását megelőző CBA, FNPV, és BCR elemzés - Zsótér, Brigitta; Horvát, Imre János (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2017)
Egy helyi önkormányzati tulajdonban lévő piac és vásárcsarnok felújítását vizsgáltuk. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretén belül a Helyi gazdaságfejlesztésTOP-6.1.3-15 felhívásra nyújtottak be pályázatot, amely 100%-os támogatás intenzitással fog megvalósulni. A beruházási döntés mechanizmusát vizsgáltuk. A megvalósíthatósági és a fenntarthatósági szempontokon túl a kiválasztott műszaki megoldás és az ott élők elvárásainak figyelembevételével. A beruházás közcélú jövedelem termelő beruházásnak minősül.