Közösségi közlekedés színvonalának utaselégedettségi vizsgálata - előfelmérés Szegeden - Gál, József; Tóth, István Tibor (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2016)
Az ELIPTIC projekt keretében felmérés készült az utazók szokásairól és környezettudatos magatartásáról. Kiemelésre került a közösségi közlekedés minőségi paramétereinek vizsgálata, valamint a trolibuszok használatának megfelelősége. A vizsgálat célja Szeged trolibuszhálózatának fejlesztése hibrid Ikarus-Skoda üzemű trolibuszok alkalmazásával.