Pneumatikus mesterséges izom által működtetett rehabilitációs eszközök tervezése és kivitelezése - Sárosi, József; Csikós, Sándor; Szabó, Zénó; Bálint, Ádám; Gergely, Attila; Dobó, Franciska (Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok, 2015)
.