„ante alias venit in mentem […] Iohanna, serenissima Ierusalem et Sicilie regina” Egy ajánlás tervezett és tényleges címzettje – Johanna királynő és Andrea Acciaiuoli szerepe a De mulieribus clarisban - Molnár, Annamária (Antikvitás & Reneszánsz, 2019)
Johanna királynő és Andrea Acciaiuoli szerepe a De mulieribus clarisban