Ailios Aristeidés Athéna istennőhöz írt prózahimnusza (Or. 37.) - Hajdú, Attila (Antikvitás & Reneszánsz, 2020)
Ailios Aristeidés a második szofisztika egyik legsokoldalúbb prózaírója. Jelen kötetben az Athénához írt prózahimnuszának magyar fordítását tesszük közzé.