Un cuarto de siglo de estudios catalanes en la Universidad de Szeged - Berta, Tibor (Acta Hispanica, 2021)
L’objectiu d’aquest treball és presentar la història i els resultats dels estudis catalans a la Universitat de Szeged per commemorar els vint-i-cinc anys de la seva existència. Es detallen les circumstàncies de la seva creació dins el Departament d’Estudis Hispànics de la mateixa universitat. Es presenta l’evolució de les seves activitats docents, científiques i culturals, que mostren els esforços d’aquest centre universitari per difondre l’interès pels estudis catalans a Hongria.